ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΤΖΕΝΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.





ΑΤΖΕΝΤΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ;;;;

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ…


ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ !!!

Nikolas Agrios Σας μεταφέρω όπως μπορώ, γραπτώς, τι λέει στο βίντεο για το πιθανό μέλλον μας:

Κατασκευάστε έναν πολύ χαμηλής θνητότητας κορονοιό. (0,2%)

Κατασκευάστε επίσης, μία πολύ πιο θανατηφόρα έκδοση του ιού με θνητότητα (30%), ως plan b, εάν η επιβολή ελέγχου με τον πρώτο χαμηλής θνητότητας κορονοιό αποτύχει.

Κατασκευάστε τους ιούς στο βιολογικό εργαστήριο του Winnipeg του Καναδά, και μεταφέρετέ τους στην Γούχαν της Κίνας.

Κατασκευάστε εμβόλια, πιστοποιητικά ανοσίας, ψηφιακές ταυτοποιήσεις, και πρωτόκολλα για να γίνει υποχρεωτική η επιβολή τους παγκοσμίως, με την βοήθεια του Γκέιτς ID2020, και των προγνώσεων κοινωνικών αντιδράσεων του Γκέιτς Event201.

Απελευθερώστε τον πρώτο ιό στην την Γούχαν, και ρίξτε την ευθύνη σε φυσικό αίτιο, και συγκεκριμένα στην ιχθυαγορά της Γούχαν.

Αρχικά υποτιμήστε δημοσίως την επικινδυνότητα του ιού, καθησυχάστε τον κόσμο, λέγοντάς του ότι ο ιός είναι πολύ δύσκολο εώς αδύνατο να διαδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο, και ότι δεν κινδυνεύει κανείς.



Για όσο περισσότερο μπορείτε χρονικά, μην λαμβάνετε μέτρα προστασίας, μέχρι ο ιός να εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Τρομοκρατήστε τον κόσμο, και σκληρύνετε την καραντίνα ώστε να φυτευτεί ο φόβος στους ανθρώπους, και παράλληλα να αυξηθούν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για την καραντίνα και τα μέτρα προστασίας.

Μόλις η κοινωνία επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς, περιμένετε μερικές εβδομάδες και μετά συνεχίστε να γιγαντώνετε τα κρούσματα και μετά τους θανάτους, ώστε να αρχίσετε να τους ετοιμάζετε την δεύτερη καραντίνα (φάση2) γύρω στον Οκτώβριο – Νοέμβριο, χαμηλώστε τους ξανά το ανοσοποιητικό με την χρήση μάσκας, και όταν έρθει η ώρα επιβολής της δεύτερης καραντίνας κατηγορείστε ότι φταίνε οι διαδηλωτές που δεν εμπιστεύονται την κυβέρνησή τους για την αύξηση των θανάτων, και γιγαντώστε περισσότερο τον πλασματικό αριθμό των θανάτων ώστε να φαίνεται πιο θανατηφόρο το δεύτερο κύμα κορονοιού, και ρίξτε την ευθύνη στους διαδηλωτές λέγοντας τους ότι σας το είπαμε ότι είναι νωρίς για να διαδηλώνετε, και ότι εσείς φταίτε που θέλατε να πάτε στο κομμωτήριο, και οι λάθος επιλογές σας ευθύνονται για την μείωση των ελευθεριών σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....


ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ … ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ /// VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ…

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ !!! Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ https://www.youtube.com/c/VoicetvNigeria/videos !!!

Comments